Kommer solen frem i dag?

Torsdag d. 15. mar. 2012; kl. 07:48 af Danny Høgsholt

Der er ikke meget forår i luften, når man kigger ud af vinduet torsdag morgen. Så godt som hele landet er dækket af skyer - men måske er der lyspunkter i dagens løb.

De lave skyer er i nattens løb til dels drevet ind over landet fra Nordsøen og til dels dannet hen over landet. Data fra Göteborg og boreplatformen Ekofisk i Nordsøen viser, at skyerne blot strækker sig mellem ca. 400 m og 1000 m op i atmosfæren.

I forårsmånederne oplever man tit et tæt og lavt skydække i morgen- og formiddagstimerne og afhængig af vinden og solens magt kan skyerne enten forsvinde i dagens løb og gøre plads til en flot forårsdag - eller de kan blive liggende med lave temperaturer til følge.

En opklaring over Holland kan dog i dagens løb nå frem til de sydlige egne, men solen stedvis kan få bugt med skyerne andre steder. I Nord- og Vestjylland må man dog belave sig på en mest skyet dag.

Temperaturen kan, hvor solen kommer frem, nå op omkring 10-12 grader, mens man holder en 5-8 grader dér, hvor skyerne bliver liggende.

I morgen fredag er det forsat varm luft der strømmer op over landet, og temperaturen kan lokalt nå op nær 15 grader, hvor solen kommer til at skinne. Flere steder vil der dog også i morgen være en del skyer.

Print artikelSend til en ven Del på facebook
Upload billede
1 - Udfyld kontaktoplysninger
2 - Din historie
3 - Upload billede
4 - Accepterer betingelser og tryk send

Nyheder

Seneste
Populære

Se alle nyheder

Hjælp os med at forbedre vejret.tv2.dk. Send os din feedback.

EmediateAd